Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Carambol rutier în zona Cireșica. Trei mașini, implicate. Două persoane au fost rănite (galerie foto+video)

ro

19 Mar, 2019 16:42 4025 Marime text
Un carambol rutier a avut loc marți după-amiază în zona Cireșica din Constanța. Trei mașini au fost implicate în eveniment, dintre care una parcată.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SAJ, două motociclete SMURD și un echipaj de poliție.

Polițiștii au blocat strada și se fac cercetări.

UPDATE: IPJ Constanța transmite că, astăzi, ora 16:17, o femeie, de 34 de ani, având parcat un autoturismul în parcarea în spic de pe partea stângă a str. Cişmelei ( str. cu sens unic), a manevrat cu spatele fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Fiat Ducato, care era condusă regulamentar, de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pe str. Cişmelei, dinspre str. Adamclisi  către str. Dispensarului.

În urma impactului, aceasta a fost proiectata în autoturismul marca Renault Symbol, care se afla parcat pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 65 de ani, şi a unui minor, de 1 an, ambii pasageri în primul autoturism.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii