Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Carambol pe strada Portiţei din Constanţa. Două maşini, făcute praf. Un ATV implicat (galerie foto+video)

ro

27 Oct, 2018 19:18 6382 Marime text
Două autoturisme şi un ATV cu remorcă au fost implicate sâmbătă seara într-un accident rutier pe strada Portiţei din Constanţa. Un echipaj SAJ se află la faţa locului.

Un autoturism marca BMW X3 şi un Opel Corsa sunt serios avariate. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, două persoane au fost rănite.

Un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi cercetează cazul.

Potrivit SAJ Constanţa, o victimă prezintă traumatism cranio-cerebral iar cea de-a doua are fracturi costale. Cele două persoane au fost transportate la spital.

UPDATE, IPJ Constanţa:

La data de 27 octombrie a.c., in jurul orei 19.00, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Negru Voda, a condus un autoturism Opel CORSA pe strada Merișor, dinspre strada Trandafirului către strada Portiței, iar la intersecția cu strada Portiței nu a respectat indicatorul oprire și a intrat în coliziune cu un ATV cu remorca condus de un bărbat, in vârstă de 41 de ani, din Constanta. Ulterior ATV-ul s-a răsturnat, iar autoturismul Opel a intrat în coliziune și cu un alt autoturism condus de o femeie, in vârstă de 34 de ani, din Constanta, care circula dinspre bdul Alexandru Lăpușneanu către strada Soveja. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi bărbați, conducători auto.

Toate autovehiculele sunt înmatriculate în Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii