Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Așa ceva nu s-a mai văzut Tragedie la Vama Veche. Un tânăr a fost ucis în bătaie. Polițiștii au deschis o anchetă (galerie foto-video)

ro

05 May, 2018 12:54 17488 Marime text
O descoperire macabră a avut loc în Vama Veche. Din primele informații un tânăr a fost găsit decedat.

Cadrele medicale de la Ambulanță chemate în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a salva victima. 

Potrivit unor martori, victima ar fi fost agresată de mai mulți tineri. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Din primele informații victima este un bărbat, ar avea aproximativ 40 de ani și este din județul Buzău.

Victima a fost găsită într-un autobuz etajat aflat în apropierea plajei din Vama Veche. 

UPDATE. 4

În tren, la Costinești, polițiștii IPJ Constanța au depistat 4 persoane (2 baieti si 2 fete). Unul dintre băieți, în vârstă de 17 ani, se pare ca este persoana bănuită de agresiunea care a avut loc în Vama Veche.

Potrivit IPJ Constanța, în acest moment, cei 4 se află în custodia polițiștilor, fiind audiați, la sediul Politiei Mangalia.

UPDATE. 3

Criminaliștii au ajuns la fața locului și fac cercetări pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut evenimentul. Trupul victimei a fost găsit la etajul autobuzului aflat în apropiere de plaja Amfora din Vama Veche. 

UPDATE. 2

Potrivit IPJ Constanța, din primele verificări, bărbatul are vârsta de 34 de ani și este născut în Tecuci, județul Galați, domiciliul fiind în Siliștea, județul Buzău.

UPDATE. 1

Potrivit unor surse, victima nu ar avea urme de violență, ci doar îi curgea puțin sânge pe gură.

Se pare că victima încă mai trăia când a ajuns poliția. Nu sunt probe că bărbatul, care se adăpostea în autobuzul dezafectat, ar fi fost omorât.

Patru tineri, două fete și doi băieți, au fost zăriți de martori în timp ce urcau, grăbiți, într-un taxi spre Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cronica unei morti anuntate 05 May, 2018 13:44 Politia si Jandarmeria nu se implica în tâlhării și violențe, din pacate. Preocuparea disproporționată a acestor institutii este, aproape exclusiv, pentru ratații care consumă diverse substante. Anul trecut (05.06.2017), de Rusalii, confirm ca cineva a fost batut crunt si deposedat de telefonul mobil, de catre un grup mare de bestii umane, in aceeasi zona, pe plaja, in zona Stuf. Politia nu a facut nici o investigatie la fata locului, nu au fost mobilizati jandarmi, desi de la tălharia cu violență.... pana la moarte nu mai era mult; intre timp li s-a comunicat Politiei IMEI-ul telefonului, certificatul medico-legal al victimei, insa nu s-a intamplat nimic timp de un an.