Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier la intrare în localitatea Poarta Albă. Un autoturism s-a răsturnat după o șicanare în trafic. Trei victime (galerie foto-video)

ro

04 Sep, 2018 20:50 7276 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN22C între localitățile Poarta Albă și Murfatlar. 

Potrivit Poliției Rutiere Constanța un autoturism s-a răsturnat după impact. 

Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Este vorba despre o femeie de 43 de ani, o tânără de 23 de ani și o altă tânără de 19 ani. 

Un martor al evenimentului susține că accidentul ar fi avut loc după o șicanare în trafic. Mai exact un autoturism Mercedes de culoare neagră ar fi șicanat șoferița în trafic. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 


UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 19.25, o femeie de 43 ani, a condus un autoturism pe DN 22 C,  dinspre Murfatlar către Poarta Albă. 

În momentul în care a ajuns în dreptul km.39, din cauza neatenției in conducere a pierdut controlul asupra autoturismului si a ieșit în afara părții carosabile, către stânga, unde s-a răsturnat.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a  2 pasagere din auto, în vârstă de 19 ani și respectiv 23 ani.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii