Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment. Accident rutier în Constanța, la intersecția străzilor Crinului cu Portiței. Două mașini implicate (galerie foto-video)

ro

26 Apr, 2018 12:12 5109 Marime text
Un accident rutier a avut loc astăzi în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Portiței cu Crinului. 

Din primele informații în accident au fost implicate două autoturisme, o Skoda și un Mercedes. 

O femeie a fost rănită, este vorba despre șoferița din Skoda,  și i se acordă îngrijiri medicale de către cadrele medicale SMURD. 

ACcidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate în intersecție. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

UPDATE: IPJ Constanța. La data de 26 aprilie a.c., orele 11.39, un bărbat, de 56 de ani, a condus un autoturism marca pe strada Crinului din municipiul Constanța, dinspre strada. B. Șt. Delavrancea iar în intersecția cu strada Portiței, pe fondul  nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o  femeie, de 45 de ani, care se deplasa pe strada Portiței (dinspre str. Soveja către Bd. Al. Lăpușneanu). A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Diego 26 Apr, 2018 13:21 Sa puna dracu' limitatori pe strazile care dau in portitei ca ne facem masinile si vietile praf din cauza chiorilor care nu opresc la stop....