Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier în Constanţa, în apropiere de Spitalul Judeţean de Urgenţă. Trei maşini implicate (galerie foto + video)

ro

05 Mar, 2018 22:44 6808 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această seară în municipiul Constanţa la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga, în apropiere de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Din primele informaţii trei maşini au fost implicate în accident. Un ford, un Volkswagen Polo şi un Audi. 

Un bărbat, aflat în autoturismul Ford a fost rănit în accident. 

UPDATE

Potrivit anchetatorilor, un tânăr, de 24 ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis iar în intersecția cu strada Nicolae Iorga ar fi efectuat viraj la stânga  fără a se asigura, intrând astfel în coliziune cu un autoturism, care circula  din sens opus, acesta fiind ulterior proiectat  pe contrasens unde a  intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 51 de ani, conducătorul celui de-al doilea auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 06 Mar, 2018 18:55 Este incredibil la ce nivel de inconstienta s-a ajuns din partea asa zisilor conducatori auto. In acea intersectie virajul la stanga este interzis!