Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav pe Șoseaua Mangaliei, în Constanța. O familie a fost spulberată de o mașină. Copil de trei ani decedat (galerie foto+video)

ro

21 Feb, 2018 20:45 27185 Marime text
Un teribil accident rutier a avut loc în această seară în municipiul Constanța pe Șoseaua Mangaliei în zona Billa. 

Din primele informații o familie formată din bunică, mamă, tată și un copil de aproximativ trei ani a fost spulberată de o mașină. 

Adulților li se acordă îngrijrii medicale de cadrele medicale de la Ambulanță, în timp ce copilul este resuscitat, fiind în stare foarte gravă. 

Potrivit unor martori cei trei adulți și copilul erau pe trecere când au fost spulberați de autoturismul Volkswagen Polo înmatriculat în județul Buzău. 

Victimele au fost aruncate la distanță de câțiva metri de marcajul pietonal, iar copilul a fost aruncat din brațele părinților pe scaunul din dreapta al mașinii implicate în accident. 

Potrivit SAJ Constanța, două victime, una conștientă și una inconștientă sunt transportate la spital.La locul accidentului se resusciteaza un copil de aproximativ 3 ani. 

Traficul în zonă a fost blocat până la finalizarea cercetărilor. 

UPDATE: 2

Potrivit unor informații furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean Constanța mama copilului nu a fost rănită în accident. La spital a ajuns o femeie de aproximativ 40 de ani care traversa împreună cu cei trei adulți și copilul pe trecere. 

UPDATE: 1

Din păcate cu toate eforturile depuse de cadrele medicale de la Ambulanță copilul a fost declarat decedat. 

La spital în stare gravă la spital a ajuns și tatăl copilului acesta fiind în stare critică, fiind intubat și ventilat mecanic. Tatăl este cel care ținea copilul în brațe în momentul accidentului. În stare gravă este și bunica minorului. 

Potrivit IPJ Constanța, șoferul implicat în accident are 22 de ani. Conducătorul auto este din Buzău și are permis de conducere din iunie 2017. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AH 22 Feb, 2018 11:01 Minim 20 ani de închisoare merita șoferul.