Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav la Neptun, județul Constanța. Mai multe persoane au fost rănite. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

ro

04 Apr, 2018 16:46 15831 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în zona stațiunii Neptun din județul Constanța. 

Potrivit ISU Dobrogea, din primele informații ar fi vorba de șapte victime, una fiind încarcerată. 

Spre locul accidentului se îndreaptă mai multe ambulanțe SAJ, SMURD și Descarcerare. 

UPDATE. 5 Oficial de la IPJ Constanța 

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, azi, în jurul orei 16:40, la ieșirea din localitatea Neptun, pe DN39, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a condus autoturismul pe DN39 și ajungând înaintea podului, de pe o stradă adiacentă, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, pe banda 2 dinspre Mangalia către Constanța.

În urma accidentului a rezultat rănirea grava a 2 persoane, ambele din auto de culoare neagră, precum și rănirea ușoară a 4 persoane din celălalt autoturism, dintre care 2 minori de 8 și 12 ani (ușor zgâriați).

UPDATE: 4

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații autoturismul de culoare neagră ar fi întors pe linia dublă continuă și a fost lovit de mașina de culoare gri care circula regulamentar către Constanța. 

Potrivit comisarului șef Gabriel Gioada, împuternicit șef al Serviciului Rutier Constanța, din primele cercetări s-a stabilit că accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate a autovehiculelor.
 

”Din păcate în urma acestui accident rutier au rezultat șase victime care au fost transportate la spital” – a mai declarat gabriel Gioada.  



UPDATE. 3

Potrivit SAJ Constanța la accident sunt 6 victime:

-o femeie in coma ,politrauma,intubata preluata de elicopter
-un barbat cu traumatism toracic si abdominal in stare critica
-un barbat cu trauma minora
-o femeie teaumatism coloana cervicala,stabila
-doi copii de 8 si 12 ani,constienti,traum minora.

UPDATE: 2

În accident au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc pe DN39 în zona unei statii Peco. Traficul in zonă este restrictionat, se circulă doar pe două benzi. 

La fața locului intervine și elicopterul SMURD. 

UPDATE: 1

Potrivit ISU Dobrogea este vorba despre 3 victime din care una in coma, una în stare critică cu fracturi multiple și traumatism toracic deschis, una este încarcerată iar pompierii lucrează pentru extragerea acesteia. 

Revenim cu poze și video de la locul accidentului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii