Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE video. Imagini de la eveniment Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. Trei mașini s-au făcut praf (galerie foto+video)

ro

12 Apr, 2019 22:55 11072 Marime text
Un accident rutier a avut loc vineri seara în stațiunea Mamaia, zona Cazino. Trei autoturisme s-au făcut praf, una dintre ele răsturnându-se în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații, trei persoane au fost rănite.

Pompierii dar și echipaje SMURD și SAJ se află la fața locului.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Constanța, în data de 12.04.2019, ora 22:30 un barbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 19 ani, pasageră dr faţă în primul auto, a cond auto al celui de-al doilea auto, a pasagerului dreapta faţă barbat, de 19 ani din al doilea auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului stânga spate barbat, de 19 ani din al doilea auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii