Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagine şocantă pe o plajă din staţiunea Mamaia Trupul lui Alexandru Evsei, adus la mal de valuri

ro

12 Jan, 2015 08:58 5703 Marime text
Cadavrul unui tânăr a fost descoperit în această dimineaţă pe plaja din zona hotelului Parc din staţiunea Mamaia, informează RadioConstanţa.ro. Potrivit sursei citate, tânărul avea pe el cămaşa şi o pereche de pantaloni. În aceste condiţii, nu se ştie dacă este vorba despre tânărul de 21 de ani, Alexandru Evsei care a ameninţat în urmă cu câteva zile că se va arunca în Marea Neagră, şi ale cărui haine au fost descoperite ulterior pe plajă, sau este vorba de un alt tânăr, rămas deocamdataă neidentificat.

UPDATE, ora 09.16
La această oră spre locul în care a fost descoperit cadavrul se îndreaptă şi un echipaj al pompierilor militari constănţeni, în vederea recuperării cadavrului.

UPDATE, ora 09.40
La locul incidentului a ajuns şi o echipă a criminaliştilor. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea identităţii tânărului, iar trupul va fi depus la Morga Cimitirului Central pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

UPDATE, ora 09.50
Trupul neînsufleţit este cel al tânărului student care în urmă cu câteva zile a ameninţat că se sinucide din cauza unei decepţii în dragoste. Alexandru Evsei era student în anul III în cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanţa. Acesta se afla într-o perioadă de învoire când a trimis mesaj tatălui său că el vrea să îşi pună capăt zilelor pentru că suferise o decepţie în dragoste. Hainele şi telefonul tânărului au fost găsite pe plajă, în zona hotelului Malibu, însă trupul bărbatului nu a fost găsit până astăzi, în apele Mării Negre, deşi scafandrii militari l-au căutat zilnic.

Vom reveni cu amănunte

Sursa foto: RadioConstanta.ro, ReporterNTV.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii