Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iliescu a supus votului Congresului PSD apelul către Cristiana Anghel de a înceta greva foamei

ro

16 Oct, 2010 22:13 747 Marime text

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a solicitat Congresului partidului să aprobe un apel către învăţătoarea Cristiana Anghel de a înceta greva foamei, cerându-le delegaţilor din Olt şi Caracal să-i transmită acesteia aprecierea şi solidaritatea partidului.

"Ne-am pronunţat la început în legătură cu greva foamei din partea profesoarei Cristiana Anghel, ne-am exprimat solidaritatea cu ea. Trebuie să-i transmitem un mesaj, repetând întreaga noastră solidaritate şi apreciere pentru actul de curaj şi a celui de sacrificiu pe care îl face, să-i transmitem rugămitea ca să înceteze greva foamei care îi pune deja în pericol viaţa. Dar, adresându-i această rugăminte, să ne angajăm că noi, ca partid, reluăm acţiunea dânşii şi vom face toate demersurile pe linie parlamentară, pe linie politică, pentru ca ceea ce şi-a propus domnia sa şi ceea ce aşteaptă toţi, nu numai cadre didactice, salariaţi, să capete rezolvarea necesară şi cuvenită", a susţinut Iliescu în debutul discursului său în faţa Congresului PSD.

El chiar a supus votului propunerea sa, declarând-o aprobată şi le-a cerut delegaţilor din Olt şi Caracal să o contacteze pe Cristiana Anghel pentru a-i transmite "simpatia" şi"mulţumirile" pentru "actul de curaj".

Anterior, preşedintele PSD, Victor Ponta, a cerut delegaţilor ca, în semn de solidaritate, să aplaude demersul învăţătoarei, aflată în a 55-a zi de greva foamei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii