Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR. 186 de persoane dispărute, dintre care și minori, depistate de polițiști

ro

17 Mar, 2018 10:08 1167 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

Săptămâna aceasta, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate sau a fost clarificată situația în 257 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 9 - 15 martie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 186 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 126 de minori.

De asemenea, au fost depistate 71 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 4 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 3 persoane aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, în timp ce 2 persoane erau urmărite prin Biroul Național Interpol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii