Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Igor Dodon, implicat într-un grav accident în Republica Moldova. A fost transportat la spital (video)

ro

09 Sep, 2018 14:47 5941 Marime text


Coloana Prezidențială a Republicii Moldova a fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni - Călărași, iar poliția s-a deplasat la fața locului. 

Două maşini din coloana prezidenţială au fost implicate într-un accident rutier, produs în această după-amiază pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni. Din imaginile postate pe internet se vede că automobilele s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei firme avicole, scrie publika.md.

Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, şoferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital.  La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Accidentul a fost confirmat dr poliţie, dar oamenii legii nu au oferit mai mult detalii.

Potrivit primelor informații, președintele Igor Dodon a fost transportat la spital. Alţi doi membri ai familiei au fost răniţi. Aceştia nu se află în stare gravă.

UPDATE

"Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președenția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este stare membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur ca să venim cu o concluzie, iar poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat", a comunicat șeful IGP, Alexandru Pînzari.

"Presedintele si membrii familiei au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău. Starea președintelui este bună. Dumnealui a fost ivestigat de către medici, starea lui este bună. Cu domnul președinte se mai aflau doi ofițeri SPPS, la toți le-a fost acordat primu ajutor medical. În accident au fost implicate 2 mașini din partea SPPS. Coloana președintelui se deplasa regulamentar, pe contrasens a ieșit un camion și a avut loc ciocnirea cu 2 mașini ale SPPS", a spus în direct Anatol Gorea, șeful SPPS, pentru Digi24.

 
Sursă foto: Publika.md
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii