Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce ar alege Dragoș Pîslaru între o eventuală implicare în campanie și finalizarea agendei de la minister

ro

05 Sep, 2016 22:50 1650 Marime text
În contextul în care ar avea de ales între o eventuală implicare în campanie și finalizarea agendei de la minister, Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, spune că ar opta pentru cea de-a doua variantă.

„Politică partinică și implicare în alegeri este cu totul altceva. În acest moment eu cred că în lunile pe care le mai am eu mai am o promisiune importantă: legea salarizării unitare. Este destul de greu să cred că dacă plec înainte de campania electorală pot să vin cu o versiune pe acest proiect. Deci până la urmă în balanță ar fi orice fel de soluții partinice sau alte soluții pe care le-aș putea avea pentru a fi implicat sau nu. Pe de altă parte, sunt totuși niște promisiuni și niște lucruri pe care m-am angajat să le fac...Deci dacă este să discutăm cum stau lucrurile în acest moment mai degrabă aș sta să îmi rezolv lucrurile pe care mi le-am asumat (...) Nu am luat o decizie dar v-am indicat că dacă ar fi să aleg între a-mi termina agenda și a mă implica acum repede, zang -zang, într-o campanie, mai degrabă aș vrea să văd că îmi termin agenda”, a spus,  la postul de televiziune Digi 24, Pîslaru.


De asemenea, a spus că nu a primit o ofertă concretă de a avea o poziție în campanie.

În acest context, menţionăm că premierul Cioloș a declarat, la sfârșitul lunii trecute, că îi încurajează să candideze la alegerile parlamentare pe membrii echipei sale guvernamentale care doresc acest lucru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii