Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:24 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată când ar putea scăpa de arest Mihai Perifan și Damu Fudulea, în fața judecătoarei Marinela Mitan, din Tribunalul Constanța

ro

11 Apr, 2015 13:39 1378 Marime text
Tribunalul Constanța va analiza, pe data de 15 aprilie, măsura preventivă în dosarul în care Mihai Perifan, fost șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru dare de mită. Perifan a fost deferit Justiției alături de Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF – Direcția Generală Antifraudă, (aflat tot în arest), detașat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.  

Altfel spus, peste câteva zile, Tribunalul Constanța va decide dacă se impune ca cei doi să rămână în spatele gratiilor ori să fie puși în libertate.

Potrivit surselor noastre, decizia va fi luată de judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanța.

Amintim că ruda pentru care ar fi intervenit şeful OJPC Constanţa ar fi fratele său, Daniel Perifan, ginerele afaceristului Costică Zelcă, apropiat atât al lui Radu Mazăre, primarul suspendat al municipiului Constanţa, cât şi al lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC. 

În trecut, judecătoarea Marinela Mitan, din Tribunalul Constanţa, i-a permis doctorului anestezist Dorin Arhire să se deplaseze la locul de muncă - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa -, pentru exercitarea profesiei de medic, de luni până vineri, inclusiv, între orele 8.00 -14.00. Tot Marinela Mitan l-a arestat la domiciliul din Constanța pe Marius Militaru, medic primar şi şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Mai exact, judecătoarea a înlocuit obligarea de a nu părăsi imobilul situat în Bucureşti, str. Dumitru Zosima nr. (...), sector 1, cu obligarea de a nu părăsi imobilul situat în Mamaia, b-dul Mamaia nr. 542 (...), şi a înlocuit organul desemnat cu supravegherea din Poliţia Bucureşti în Poliţia Constanţa. Medicului i-a fost permis să părăsească domiciliul în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri între orele 9.00 - 13.00 pentru a se deplasa la sediul unui spital privat, pentru exercitarea profesiei de medic. Dorin Arhire și Marius Militaru au fost deferiți Justiției în același dosar de DNA Constanța. 

Într-o altă cauză, judecătoarea Marinela Mitan a mai decis punerea în libertate a lui Adrian Zglobiu judecat după ce l-a scuipat pe Traian Băsescu.

Citește și

BANI ÎN CUTIA DE MEDICAMENTE
CRONOLOGIA UNUI FLAGRANT MARCA DNA. CUM A FOST PRINS ŞEFUL PROTECŢIEI CONSUMATORILOR CONSTANŢA (DOCUMENT+RECHIZITORIU) 


MIHAI PERIFAN ŞI DAMU FUDULEA
ŞEFUL DE LA PROTECŢIA CONSUMATORILOR ŞI UN INSPECTOR ANTIFRAUDĂ, TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI (DOCUMENT ŞI REFERAT PROPUNERE ARESTARE)

Ti-a placut articolul?

Comentarii