Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianuarie, o lună dedicată prevenirii traficului de persoane, la Constanţa

ro

29 Jan, 2015 16:31 1071 Marime text
Elevii constănţeni au fost informaţi cu privire la traficul de persoane şi la fenomenele asociate acestuia. Acţiunea de informare a fost organizată de Centrul Regional Constanţa al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Constanţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.
 
Această acţiune s-a derulat în luna ianuarie, şi a presupus o serie de acţiuni de prevenire a traficului de persoane şi a fenomenelor asociate acestuia, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanţa şi Şcoala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica” din Constanţa.

Aceste acţiuni de prevenire a traficului de persoane şi a fenomenelor asociate acestuia, adresate elevilor din unităţile de învătământ constănţene, au fost realizate în cadrul proiectului educaţional privind consolidarea comportamentelor menite să protejeze siguranţa în şcoli şi licee, intitulat „Implică-te! Viaţa ta contează!”.

Sursa foto: ARHIVĂ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii