Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianina Petcu Radu Mazare Junior prefera brunetele, in timp ce seniorul are lipici la blonde

ro

06 Apr, 2011 14:13 4414 Marime text

ianina_p.jpgIn Constanta, in briza marii si in bataia valurilor, s-a nascut, in urma cu vreo 17 anisori, o dragoste sublima. S-au intalnit atunci tinara domnisoara Ianina Petcu si Radu Mazare, barbatul pentru care scaunul de primar nu rasarise inca la orizont, iar din intilnirea acestora a rodit mandrete de fecior... Radu Mazare Junior. Baiatul simte din plin dragostea parinteasca, chiar daca Radu si Ianina nu mai formeaza de mult un cuplu. Cand Juniorul Mazare are nevoie de ajutor legat de scoala, apeleaza la mama, cand are nevoie de vreun sfat legat de cum sa se poarte cu fetele, tatal este mereu dispus sa-i sara in ajutor.

Cert este ca cei trei se iubesc ca orice alta familie, iar Ianina isi aduce si astazi aminte cum a cucerit-o actualul edil de la malul marii.

Chiar daca Ianina si Radu Mazare nu mai formeaza de mult un cuplu, Raducu nu a fost lipsit de dragostea parinteasca. Juniorul are o relatia la fel de stransa atat cu tatal, cat si cu mama. Cand are nevoie de vreun sfat legat de viata sau de afaceri, Raducu gaseste sprijin oricand la ambii parinti.

Cu toate astea, atunci cand e vorba despre scoala apeleaza mai degraba la mama, iar secretele despre relatia cu fetele le invata mai mult de la tata. Presa mondena n-a scapat niciodata ocazia sa speculeze pe tema preferintelor amoroase ale adolescentului Mazare. S-a scris ca una dintre iubitele sale ar fi fost "furata", chiar de tatal sau, fapt negat ulterior de cei doi.

S-a mai zis apoi ca Raducu ar avea o relatie cu Ioana Manac, iubita dinamovistului Torje. S-a zvonit anul trecut ca s-ar fi iubit si cu Anastasia Tanase, fiica unui comisar de la Garda Financiara Constanta, fata care, la volan fiind, a accidentat grav un batrin in vara trecuta.

Poate ca multe fete trag la el din cauza numelui si renumelui tatalui sau. Cu toate astea, Raducu spune ca este un baiat obisnuit, linistit, care stie sa impace distractiile cu momentele serioase si isi castiga singur banii de buzunar.

Sursa: acasatv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetatean 06 Apr, 2011 17:31 Ati face un mare bine daca mai afisati articole si imagini cu persoane pe care nu avem nici un interes sa le tot vedem.Consideram ca ajunge scalambaiala MARTAFOIULUI TATA.Multumiri 1000.