Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-a dat copilului de trei ani să bea lapte fără să știe că avea... sfoară în el!

ro

29 Feb, 2016 19:22 1508 Marime text
 
O mamă din Constanța a povestit cu groază ce i s-a întâmplat copilului ei, de numai trei ani. Femeia spune că în cutia ei de lapte Bio a găsit... sfori! Descoperirea a fost făcută, de fapt, de fiul ei, care a băut un pahar de lapte și s-a înecat cu o... sfoară. Ea a povestit cum se uita îngrozită la copil și nu înțelegea ce se întâmplă cu micuțul ei. Copilul a început să vomite instantaneu.
 
Femeia spune că ea cumpără, de obicei, lapte pasteurizat și ambalat de la o firmă de renume din România pentru a se asigura că îi dă copilului ei ce este mai bun și mai sigur. Femeia spune că a renunțat la cel de la piață, de la particulari, pentru că a aflat că nu toți îl duc la Direcția Sanitară Veterinară pentru analize și control.
 
Constănțeanca a depus o plângere online către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) și se gândește și să îi dea în judecată pe cei care produc laptele. Lucian Lungoci, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Jjudețean pentru Protecția Consumatorului Constanța, spune că în astfel de cazuri, când se face o plângere online la ANPC durează până ajunge la Constanța și se analizează situația.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Simion 01 Mar, 2016 18:38 Dar mama asa grijulie, i-a dat copilului sa bea direct din ambalaj? Cand a turnat in cana, nu a vazut acele sfori? Ca sa nu mai spun ca ar trebui fiert inainte de consum.