Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hydepark.ro „MRU - Mihai Gâdea 1 - 0. În nocturnă, pe terenul lui Voiculescu"

ro

14 Mar, 2012 13:42 1537 Marime text

Motto: "Domnu'Gâdea, vă întrerup...Sau, mai bine zis, vă dau un răgaz să vă relaxaţi" Îmi închipui că pentru Antenele lui Voiculescu Mihai Gâdea este un model. Tot timpul pregătit să "dea un cap îngură" Puterii, împreună cu invitaţii permanenţi din acelaşi aluat ce îi populează emisiunile, aşa zisul moderator al Antenei 3 e reprezentativ pentru stilul jurnalistic consacrat de trustul lui Voiculescu.

Cred însă că o să regrete mult şi bine că l-a avut invitat pe Mihai Răzvan Ungureanu în emisiune. Pentru studioul Antenei 3, premierul este un invitat atipic. A fost imposibil pentru moderatorul Antenelor să treacă de la un dialog cu Dana Grecu,Mugur Ciuvică, Radu Tudor, unde insultele, şi ameninţările venite din orice motiv la adresa Puterii sunt la ordinea zilei la un dialog cu un politician care fără să apeleze la niciunul dintre tertipurile de mai sus, a reuşit să-şi domine partenerul de discuţie. Ce te faci dacă la tonul agresiv şi tendenţios ţi se răspunde cu un zâmbet şi cu explicaţii calme? Asta cu siguranţă e o întrebare la care Mihai Gâdea nu a găsit răspunsul.

Într-o clasă politică puternic conflictuală,stilul lui MRU schimbă regulile jocului şi lasă pe mulţi în offside. Pentru comentatorii Antenelor, dar din câte am văzut din reacţii, şi pentru publicul lor, e de neconceput să nu răspunzi la agresivitate cu agresivitate, ba chiar să mărturiseşti că ai discuţii pe teme punctuale cu un lider al Opoziţiei,Victor Ponta şi nu declaraţii de război. Ce părere are Crin Antonescu despre asta nu mă îndoiesc că o să afle, în cel mai fericit caz pentru USL, doar Victor Ponta.

Practic, MRU nu a făcut altceva decât să intre de bunăvoie în gura lupului căruia i-a zdrobit colţii pe propriul teren,în faţa propriului public, tradiţional anti-Putere, dar de aseară, probabil nu neapărat anti-MRU.

PS: Nu ştiu dacă aţi văzut cea mai recentă făcătură mediatică a Antenelor. O puteţi vizionaaici: Pe scurt, într-un reportaj privind scumpirile este intervievată bugetara Mirela care mărturiseşte că datorită salariului mic şi a preţurilor mari, îşi cumpără roşii doar la bucată. Toate bune şi frumoase, dacă peste câteva secunde, în acelaşi reportaj nu am vedea-o pe aceeaşi Mirela în rolul de vânzătoare în piaţă. Probabil, acesta a fost modalitatea întârziată a Antenelor de a răspunde la celebrulleşin regizatacum câteva luni de Realitatea TV.

Sursa: http://hydepark.ro/articol/articol/mru-mihai-gadea-1-0-in-nocturna-pe-terenul-lui-voiculescu-699.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Grigorie Calugarul 14 Mar, 2012 14:04 Mia placut foarte mult discutia intre Prim Ministru si Gidea cemai la bagat in buzunarul mic dela pantaloni in locul ceasului. Pe Gidea nu la lasat pina cind nu ia zis DOMNULE PROFESOR dealt fel si este profesor.Se cunoaste un om cult si diplomatic.Te mai uiti pe citeo carte de vizita si vezi INGINER DIPLOMAT si cind stai de vorba cu el iti dai seama ca nu se potriveste deloc titulatura cu persoana si la noi in Romania sint destui de multi.