Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:36 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huţucă a primit „cartonaş galben" de la premierul Ponta

ro

18 May, 2012 16:45 1053 Marime text

Premierul Victor Ponta i-a atenţionat pe prefecţi că vor primi imediat "cartonaş roşu" dacă vor accepta ca deciziile luate să fie influenţate politic de către membrii partidelor care s-au aflat sau sunt în prezent la guvernare, arată http://www.rtv.net/.
El a arătat, într-o videoconferinţă cu autorităţile locale, că prefectul judeţului Constanţa a primit deja "un cartonaş galben", fără să prezinte însă detalii în acest sens.

Premierul a mai cerut prefecţilor să organizeze ireproşabil şi echidistant alegerile din acest an, să fie pregătitţi pentru eventuale inundaţii şi să se implice, alături de poliţie, în combaterea criminalităţii organizate.

„Primul lucru pe care vreau să-l transmit prefecţilor, subprefecţilor şi celorlalţi şefi de structuri deconcentrate, fie că este vorba de cei ai Poliţiei şi Jandarmeriei, este că se supun legii şi nu primesc ordine de la niciun partid politic. Voi considera orice fel de act influenţat sau solicitat de către o forţă politică ca o încălcare a atribuţiilor dumneavoastră şi nu voi ezita nicio secundă să iau toate măsurile pe care legea mi le pune la dispoziţie. Vor fi situaţii, şi vă rog să le evitaţi pe cât posibil, în care o să trec direct la cartonaşul roşu, la înlocuirea din funcţie. Ieri, ca să nu încep direct cu cartonaş roşu, domnul prefectul de Constanţa aţi primit un cartonaş galben de la mine şi vă rog să aveţi grijă să nu-l primiţi şi pe al doilea. Toate acţiunile se fac conform legii, nu mă interesează ce vor partidele din judeţul Constanţa", a spus Ponta, citat de http://www.rtv.net/.

Menţionăm că am încercat să îl contactăm pe prefectul Bogdan Huţucă, însă acesta nu a răspuns apelurilor noastre telefonice.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii