Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotnews Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene al SUA, se întâlneşte cu Traian Băsescu la sediul de campanie al preşedintelui suspendat

ro

13 Aug, 2012 15:13 1589 Marime text
tn-resized.jpg
Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat american, Hillary Clinton, a sosit luni, in jurul orei 11:00, la sediul de campanie al lui Traian Basescu unde va discuta cu presedintele suspendat despre evenimentele politice recente din Romania.

Phillip Gordon va mai avea luni intalniri cu presedintele interimar Crin Antonescu, la 13:00, si cu premierul Victor Ponta, la ora 17:00. 

Departamentul de Stat american a anuntat sambata, pe site-ul sau, ca Philip Gordon va ajunge in Romania duminica, unde "se va intalni cu oficiali guvernamentali pentru a discuta ingrijorarile pe care Statele Unite le au referitor la recentele actiuni ale guvernului, ce ameninta mecanismul democratic de control si echilibru al puterilor in stat si slabesc institutiile independente".

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13010994-philip-gordon-asistentul-pentru-afaceri-europene-sua-intalneste-traian-basescu-sediul-campanie-presedintelui-suspendat.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii