Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotnews Nicolae Anghel şi Florin Gheorghe, pedeliştii constănţeni respinşi de Comisia Monicăi Macovei

ro

25 Oct, 2012 20:21 2372 Marime text
Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta (ARD) a finalizat verificarea candidatilor pentru alegerile parlamentare, 36 dintre acestia primind aviz negativ. Printre numele grele se numara William Brinza, Cristian Poteras, Cristian Radulescu, Viorel Badea, Mircia Muntean. Monica Macovei, presedintele Comisiei de Etica, a dat vot negativ pentru alte 58 de candidaturi, dar care au primit aviz favorabil prin vot  majoritar.

"Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta (ARD) a finalizat verificarea celor 502 candidaturi transmise pana pe 24 octombrie 2012, care aveau documentele complete. In urma evaluarii, Comisia a deciz prin vot sa acorde aviz negativ pentru 36 de candidaturi, cateva dintre acestea fiind intre timp inlocuite. Comisia de etica a analizat si 4 contestatii", informeaza un comunicat transmis joi de europarlamentarul PDL Monica Macovei, presedintele Comisiei de etica a ARD.

Miercuri, 24 octombrie 2012, Comisia de etica a decis prin vot sa transmita co-presedintilor Aliantei contestatiile pentru ca unii dintre candidatii cu aviz negativ au sustinut public "in mod eronat" ca au primit aviz favorabil si pentru ca unii dintre co-presedintii ARD au avut interventii publice prin care au anuntat ca analizeaza contestatii ale candidatilor cu aviz negativ din partea Comisiei de etica sau au decis sa isi asume deja candidaturile unora dintre acestia, arata un comunicat remis presei de Monica Macovei. "Conducerea Aliantei trebuie sa preia toate contestatiile si sa isi asume raspunderea pentru deciziile luata", se mai arata in comunicat.

Deciziile in Comisie s-au luat prin vot majoritar, presedintele neavand drept de veto. Pentru toti candidatii cu aviz negativ presedintele Comisiei de etica, Monica Macovei, a votat impotriva candidaturilor. Monica Macovei a dat vot negativ pentru alte 58 de candidaturi, dar care au primit aviz favorabil prin vot  majoritar. 

1.   Pandele Andi Sorin – Arges

2.   Cocaina Mihai – Arges

3.   Rusu Mihai – Bacau

4.   Burca Eugen – Bacau

5.   Tirle Radu – Bihor

6.   Ghilea Gavrila – Bihor

7.   Iacob – Strugaru Stelica – Botosani

8.   Rebenciuc Neculai – Botosani

9.   Puchianu Ioan – Dumitru – Brasov

10.  Radulescu Cristian – Bucuresti

11.  Simion Florin – Bucuresti

12.  Budulan Pompiliu – Bucuresti

13.  Poteras Cristian – Bucuresti

14.  Negrila Corina Daniela – Bucuresti

15.  Anghel Nicolae – Constanta

16.  Gheorghe Florin – Constanta
 
Citiţi continuarea AICI



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Miruna 25 Oct, 2012 20:14 Hai sa fim seriosi. Zvonurile USL nu mai impresioneaza pe nimeni. Apreciem story line-ul, dar nu inghitim gogosile. William Brinza va castiga cu usurinta un nou mandat pe Diaspora pentru ca romanii de-acolo apreciaza tot ceea ce a facut pana acum pentru ei.