Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HotNews Ioan Bălan (PDL) -„E posibilă refacerea Alianţei D.A. care să dea preşedintele ţării”

ro

21 Nov, 2013 21:38 1725 Marime text
Deputatul democrat-liberal de Suceava, Ioan Balan, vicepresedinte PDL, a declarat joi ca nu exclude posibilitatea construirii dreptei prin refacerea Aliantei D.A., care sa dea presedintele tarii, insa la Suceava ar fi probleme in colaborarea cu conducerea organizatiei judetene a PNL, relateaza Agerpres.
"Nu exclud posibilitatea si chiar cred ca e posibil - stiti ca sunt si vicepresedinte la nivel national - si va spun ca exista aceasta discutie de a se reface intr-un fel Alianta D.A., cea adevarata si nu asta parata care e facuta astazi, in care oameni de dreapta de adevaratelea se vor regasi intr-o constructie care sa dea presedintele Romaniei si, eventual, sa dea o guvernare de dreapta care, trebuie sa recunoastem, a pus Romania pe picioare", a spus Balan.
Pe de alta parte, Balan a spus ca la Suceava ar fi complicata o refacere a dreptei cu actuala conducere a organizatiei judetene a PNL. "Ma sperie gandul sa se rupa USL, in ideea construirii marii drepte. Daca marea dreapta se construieste intre Alexandru Baisanu (n.r.-Stefan Alexandru Baisanu, deputat PNL de Suceava, lider judetean al PNL) si Ioan Balan, la Suceava, nu cred ca e buna", a spus Balan.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii