Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HotNews Câte cazuri de corupţie cu oameni din Guvernul Ponta a contabilizat în mai puţin de un an cel mai cinstit guvern

ro

25 Oct, 2013 17:04 1273 Marime text
"In zona politica, noi am venit, am incercat sa rezolvam problemele acolo. Am vorbit ani de zile si cand am ajuns in pozitia sa decidem, facem la fel. Este o tragedie ca imagine, pentru partid", a declarat liderul de grup al senatorilor PSD, Ilie Sarbu, comentand, la Digi 24, scandalul de coruptie de la Hidroelectrica. Tragedia de imagine pentru partid e chiar mai mare, deoarece USL numara nu mai putin de sapte cazuri de coruptie, in care mita oferita depaseste in doua cazuri milionul de euro iar in alte doua prejudiciul adus statului este de oridinul zecilor de milioane de euro. La  toate acestea se adauga trimiterea in judecata a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul referendumul, completand imaginea "celui mai cinstit guvern", cum a fost prezentat de Victor Ponta.

Valentin Preda - secretar de stat la transporturi, ridicat in ianuarie 2013 din fata ministerului Dezvoltarii Regionale, acuzat de detinere de documente confidentiale si secrete de stat. A fost suspectat ca a incercat sa-l ajute pe Liviu Dragnea (PSD) in dosarul Referendumul, dar aceste suspiciuni n-au putut fi probate.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii