Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend... infracţional Hoţii au fost “placaţi” ca la carte de poliţiştii constănţeni

ro

07 Jun, 2015 12:35 1355 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Negru Vodă l-au depistat, vineri, pe raza localităţii pe G. Ilie Mircea, de 30 ani, care încerca să vândă obiecte din inox, a căror provenienţă nu a putut-o justifica. “Strâns cu uşa”, cum se spune, poliţiştii au aflat că, în cursul nopţii, prin forţarea uşii de acces, acesta ar fi pătruns în magazia unei brutării din localitate şi ar fi sustras bunurile. Prejudiciul în valoare de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa l-au depistat pe S. Taifun, de 29 ani, în sarcina sa fiind reţinute şi probate trei furturi din poşete, fapte comise în perioada 20.01-09.05.2015, fapt pentru care instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Prejudiciul în valoare totală de 3.600 lei, nu a fost recuperat.

Seara, în jurul orei 23.15, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi de către o localnică, despre faptul că, persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă şi i-au sustras poşeta în care avea portofelul cu suma de 800 lei şi actul de identitate. Deplasaţi operativ la locul comiterii faptei, poliţiştii l-au depistat pe o alee de acces din apropiere pe B. Marian, de 42 de ani, din judeţ Vrancea. Din fericire, în imediata apropiere au fost găsite şi bunurile reclamate ca sustrase, cât şi suma de bani. Cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Mangalia, iar instanţă a dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii