Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul lui Mazăre, Nicuşor şi Strutinsky, pe „lista ruşinii"

ro

19 Aug, 2011 07:46 3504 Marime text

flora.jpgPotrivit unui articol apărut pe http://www.zf.ro , Hotelul Flora din Mamaia, ce aparţine societăţii Xenoti SRL, face parte dintre acelea cu multe camere, dar fără profit.
În societatea Xenoti sunt implicaţi Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu şi Sorin-Gabriel Strutinsky.

"Scuzele hotelierilor sunt multiple, pornind de la faptul că sezonul nu durează decât două luni, criza a afectat turismul sau că majoritatea camerelor sunt clasificate la două stele. Pe de altă parte, investiţiile în aceste unităţi sunt infime. Privatizarea hotelurilor de la malul mării a avut un efect paradoxal. În lipsa managementului eficient şi a investiţiilor, unităţile stau goale.
Cei mai mari zece proprietari de hoteluri de la malul mării abia reuşesc să genereze un business de 10 milioane de euro, aproape cât două restaurante McDonald's, deşi deţin un sfert din capacitatea de cazare de pe litoral, adică 20.000 de locuri în 10.000 de camere", arată www.zf.ro. Vedeţi restul hotelurilor de pe "lista ruşinii" pe http://www.zf.ro/companii/rusinea-litoralului-zece-firme-cu-10-000-de-camere-au-avut-afaceri-de-10-milioane-de-euro-cat-doua-restaurante-mcdonald-s-8631657.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aurel 19 Aug, 2011 13:53 mafie-furaciune