Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul lui George Bosânceanu, verificat cu mascaţii

ro

30 Nov, 2011 05:42 1474 Marime text

Descindere spectaculoasă aseară în staţiunea Mamaia. Zeci de mascaţi însoţiţi de un procuror au percheziţionat un hotel aparţinând controversatului om de afaceri constănţean, George Bosânceanu.

Potrivit TV Neptun, anchetatorii spun că o parte a hotelului a fost ridicată fără autorizaţie de construcţie şi poate pune în pericol siguranţa turiştilor. Mascaţii DIAS şi un procuror al Parchetului Tribunalului Constanţa au luat la verificări fiecare centimetru al hotelului care aparţine controversatului om de afaceri constănţean George Bosânceanu.

Acesta susţine că este victima unui abuz. Acţiunea în forţă a venit după o sesizare făcută la Parchet de reprezentanţii Primăriei Constanţa care l-au amendat deja pe Bosânceanu pentru că şi-a extins ilegal hotelul. Mai mult, anchetatorii cred că prin construirea unor noi camere, a fost afectată structura de rezistenţă a clădirii care ar fi putut ceda când hotelul era plin de turişti.

Vezi aici video http://reporterntv.ro/stire/hotelul-lui-george-bosanceanu-verificat-cu-mascatii-din-cauza-unor-nereguli-legate-de-disciplina-in-constructii

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii