Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoţ căutat pe Facebook

ro

20 May, 2015 11:36 1382 Marime text
Administratorii unui magazin din Focşani încearcă să-l prindă pe cel care i-a prădat, cu ajutorul reţelelor de socializare. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere, dar poliţiştii nu au reuşit să dea de urma lui. Astfel, patronii au pus pozele pe Facebook, în speranţa că cineva îl va recunoaşte, informează România TV.

Administratorii unui magazin din Focşani au găsit o metodă inedită de a-i identifica pe cei care le fură produsele: cer sprijin pe pagina de Facebook, potrivit monitorulvn.ro, citat de România TV.

Un bărbat a intrat, marţi, în magazin și a sustras mai multe produse, iar proprietarii au distribuit imagini cu el pe reţeaua de socializare, cerând sprijin celor care au informații despre hoț.

„Acest individ a intrat în magazin, a sustras mai multe bunuri pe care le-a introdus în buzunare și a fugit fără să plătească. Rog pe cei ce pot ajuta la identificarea hoțului să apeleze la numărul 0760244500. Un share ar fi de folos daca nu îl cunoașteți", scriu reprezentanții magazinului.

Cazul a ajuns și în atenția poliției, oamenii legii precizând că a fost depusă o plângere și că se fac verificări pentru identificarea persoanei, care a luat produse din magazin și a plecat fără să plătească.



Sursa: România TV
Sursa foto: România TV 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii