Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 21 octombrie 2010

ro

21 Oct, 2010 11:41 1056 Marime text

Berbec

Luna este prezenta in zodia ta si te invita sa te uiti mai atent la tine, la atitudinea ta, la felul in care faci lucrurile. Axa relatiilor este destul de tensionata si s-ar putea sa nu-ti placa tot ce auzi, mai ales despre tine. De asemenea, poti sesiza o discrepanta intre cum te percep altii si cum esti tu, de fapt. Asadar, poate ca e momentul sa privesti sincer la tine si la relatiile tale, sa vezi ce e de schimbat in comportamentul tau, astfel incat imaginea pe care o proiectezi in afara sa fie cat mai autentica.

Taur

Responsabilitatile de la serviciu s-ar putea sa ti se para mai grele decat de obicei si sa-ti dea dureri de cap la propriu. Insa experientele de azi apar exact cu rolul de a atentiona ca, probabil, ti-ai luat mai multe sarcini decat poti duce sau ai promis mai mult decat poti face. De aceea, in loc sa te revolti, de preferat ar fi sa faci o triere a activitatilor, sa le pastrezi doar pe cele care conteaza cu adevarat. Pe de alta parte, e foarte important sa-ti asumi rezultatele si relatiile din sfera profesionala.

Gemeni

Unele relatii de prietenie sunt puse sub lupa. Este posibil ca vestile aflate de la sau despre anumiti prieteni, sa te puna pe ganduri si sa trezeasca in tine sentimente contradictorii. Insa tot ce traiesti astazi contribuie la luarea unor decizii legate de relatii, in urmatoarele zile. Nu prea mai esti dispus sa faci compromisuri, iar asta se va vedea. Pe de alta parte, un nou proiect iti poate da emotii mari, insa el apare tocmai pentru a te provoca sa depasesti niste limite mentale.

Rac

Luna in Berbec, in zona puterii si autoritatii, iti poate da batai de cap in ce priveste relatiile cu sefii, colaboratorii sau alte persoane cu autoritate. E clar ca Luna Plina care se apropie va aduce noi decizii legate de statutul tau social si de relatiile profesionale, asa ca experientele provocatoare de astazi au rolul lor, acela de a te ajuta sa vezi ce vrei sa faci cu adevarat in continuare, care este directia de urmat in plan socio-profesional.

Leu

Ziua de astazi pare a fi ca un test, dat capacitatii tale de a te adapta si de a te plia pe schimbarile care apar. De asemenea, e posibil sa fii nevoit sa-ti modifici un pic planurile facute pentru urmatoarea perioada. Unele calatorii se pot anula, unele intalniri se pot amana, iar viziunea ta despre un contract sau o relatie oficiala este necesar sa fie schimbata. Cu alte cuvinte, ai de invatat lectia detasarii, rabdarii si flexibilitatii. Asta iti va folosi foarte mult in zilele urmatoare, cand vei intelege totul.

Fecioara

Luna este plasata in Berbec, in zona banilor si resurselor altora. Aspectele sunt tensionate, semn ca n-ar trebui sa ai mari asteptari de la ceilalti, chiar daca ti se fac promisiuni sau speri ca vei obtine niste beneficii materiale. In schimb, concentreaza-te mai mult asupra resurselor proprii si a mijloacelor pe care le ai la dispozitie, pentru a-ti rotunji veniturile. E momentul sa te bazezi mai mult pe tine si mai putin pe altii.

Balanta

Pentru ca Luna se afla in semnul de vizavi, imaginea sociala si relatiile sunt astazi in prim plan. Ai tendinta sa pui foarte mare pret pe recunoastere, pe impresiile celor din jur in ce te priveste, pe confirmarile lor vizavi de alegerile pe care le faci. Numai ca ceea ce primesti nu corespunde cu ceea ce astepti, si poate ca e momentul sa te uiti cu sinceritate la ce nu functioneaza in relatiile tale si in felul in care te exprimi pe tine. Nu uita ca nemultumirile apar doar acolo unde sunt asteptari.

Scorpion

Pentru tine, se anunta o zi destul de agitata la locul de munca. Apar multe probleme de rezolvat, multe schimbari, sarcini si responsabilitati noi. Practic, simti ca explodezi, mai ales ca tinzi sa le faci pe toate, refuzand sa delegi macar o parte din sarcini. Asadar, recomandarea mea pentru tine este sa iei totul mai usor, sa accepti ca nu poti face totul de unul singur si sa te uiti dincolo de aparente, pentru ca scopul acestor tensiuni este mai important decat pare.

Sagetator

Luna plasata in zona iubirii si creativitatii te poate inspira sa-ti exprimi sentimentele, ba chiar sa te arunci intr-o noua poveste de iubire. Numai ca entuziasmul tau nu este impartasit si de cei din jur, asa ca poti avea sentimentul limitarii sau constrangerii. De aceea, sfatul meu este ca astazi sa fii ceva mai discret, sa accepti ca nu toata lumea gandeste si simte ca tine, si sa ai rabdare.

Capricorn

Nemultumirile legate de zona profesionala te pot face sa te retragi in interiorul tau sau in mijlocul familiei, pentru a te gandi in liniste la pasii potriviti pentru mai departe, in ce priveste statutul tau profesional, dar si echilibrarea acestuia cu planul personal. Se pare ca ai nevoie de o schimbare de prioritati si, cu siguranta, o vei face in zilele urmatoare. S-ar putea sa realizezi ca ti-ai neglijat multa vreme viata personala si de familie si sa vezi foarte clar consecintele.

Varsator

Faptul ca te vezi nevoit sa-ti cenzurezi cuvintele si exprimarea de sine in ansamblu nu-ti place deloc, asa cum nu-ti place sa respecti reguli stricte sau sa faci parte dintr-un sistem rigid. Numai ca ziua de azi vine cu tot felul de restrictii si va trebui sa exersezi rabdarea si detasarea, fie ca e vorba despre stabilirea termenilor unei colaborari, fie ca este vorba, pur si simplu, despre comunicarea cu cei din jur. Asigura-te ca mesajul tau este bine inteles si ai rabdare cu cei care par sa nu inteleaga din prima ce ai de spus.

Pesti

Luna activeaza zona banilor veniti prin munca proprie. Aspectele tensionate te provoaca sa-ti evaluezi corect talentele si munca, astfel incat sa primesti ceea ce pretinzi. Asadar, daca nu ti se ofera ceea ce astepti sau nu esti multumit de resursele disponibile in acest moment, considera ca undeva s-a strecurat o greseala, si e foarte posibil ca aceasta sa fie legata de subestimarea propriilor calitati. Cu alte cuvinte, ai ocazia sa vezi cat de corecta a fost imaginea de sine, pana acum.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii