Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 17 iunie 2011

ro

17 Jun, 2011 11:16 1406 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Luna in Capricorn te face astazi extrem de activ din punct de vedere socio-profesional. Daca ai de purtat discutii cu sefii sau cu autoritatile de orice fel, e bine sa profiti chiar acum. Mai ales ca trigonul dintre Mercur si Neptun iti stimuleaza fantezia si pune la treaba oportunitatile in favoarea ta. Ceea e construiesti este in beneficiul intregii familii, asa ca daca ai de luat decizii care ii privesc pe cei dragi, e bine sa ii informnezi dinainte si nu sa-i pui in fata faptului implinit.


Taur

Luna in Capricorn umbla astazi la principiile tale de viata. S-ar putea sa te convingi ca pe anumite lungimi de unda nu prea te afli pe drumul cel bun. E o zi potrivita pentru a te pune la punct cu informatii, pentru a-ti actualiza CV-ul, pentru a alerga dupa o diploma sau pentru a lua parte la cursuri. Trigonul Mercur-Neptun iti da idei nastrusnice de viitor, asa ca azi poti intalni oameni care sa te directioneze, cu care sa comunici usor, care sa-ti clarifice si ordoneze niste idei.

Gemeni

Pentru tine, ziua de astazi anunta sanse la care nici nu te-ai fi asteptat. Poti beneficia de o conjunctura favorabila care sa iti creeze avantaje aproape nesperate. Partenerul de viata, asociatii, colaboratorii iti fac surprize sau contribuie la starea ta de bine. Trigonul Mercur-Neptun este de bun augur pentru situatia financiara. Favorurile de care ai parte pot lua forma banilor sau a bunurilor, asa ca atentie mare la oportunitatile in cariera! Ai incredere in tine si usa pe care o asteptai se va deschide!

Rac

Aflata in zona relatiilor si a parteneriatelor, Luna te ajuta sa vezi astazi mult mai clar locul pe care il ocupi in raport cu oamenii din viata ta. Cel mai important rol il joaca acum partenerul de viata sau sotul/ sotia, prin urmare ai tendinta de a amplifica tot ceea ce vine dinspre el/ ea. E bine sa nu pui gaz pe foc, sa fii conciliant si sa nu reactionezi la stimuli emotionali. Spontaneitatea iti dauneaza. Nu e o zi potrivita sa iei decizii clare de viitor, pentru ca apele sunt destul de tulburi.


Leu

Se pare ca ai de lucru astazi. Ai lasat multe lucruri neterminate si, cu cat ai fugit mai mult de ele, cu atat te ajung din urma. Pe undevascartaie treaba si e nevoie de interventia ta prompta si categorica. Ba chiar si sanatatea ar putea sa scartaie pe ici pe colo, mai ales oasele si articulatiile tragnd acum semnale de alarma. Nu le neglija! Exista si un ton conspirativ al zilei, dat de trigonul Mercur-Neptun. E posibil sa-ti vina idei salvatoare si profitabile, pe care nu le faci deocamdata publice.


Fecioara

Ziua de astazi pare numai buna pentru a te afirma prin creativitate. E bine sa incerci sa faci lucrurile altfel, iar daca pe ordinea de zi se numara activitati care nu-ti fac deloc placere, poate e bine sa le amani. E foarte important acum sa-ti placa ceea ce faci, pentru ca altfel motivatia este absenta, iar gradul de insatisfactie creste direct proportional. Trigonul Mercur-Neptun iti poate da idei practice de pe urma carora viata ta de cuplu sa aiba de castigat. Bazeaza-te pe ceilalti!


Balanta

Noi inceputuri se pot arata astazi in viata ta de familie. Luna in Capricorn te poate face sa te orientezi spre anumite investitii pe care pana acum poate nu le considerai necesare. De asemenea, e posibil sa fii nevoit sa faci reparatii sau sa reamenajezi pe alocuri spatiul de locuit. Mai poti fi luat cu asalt de anumite probleme din trecut, care revin in actualitate. Tot astazi, e bine sa fii atent la discutiile cu superiorii sau cu autoritatile, intrucat se pot ivi sanse pe care nu e intelept sa le ratezi.


Scorpion

Astazi esti un fel de minge de ping-pong. Intri intr-un joc pe care il accepti insa de bunavoie. Te deplasezi pentru a rezolva probleme, pentru a pune la punct documente, pentru a incheia niste socoteli. Anumite chestiuni de natura legala iti pot ocupa timpul: acte, contracte etc. E bine sa te inarmezi cu tact si diplomatie, deoarece abilitatile tale de comunicare, verbale si scrise, vor fi puse la incercare. Trigonul Mercur-Neptun iti poate aduce surprize din partea copiilor sau a partenerului de viata.


Sagetator

Luna in Casa banilor te poate ambitiona astazi foarte puternic. E posibil sa fie o zi a deciziilor dar, in egala masura, a ezitarilor. Parca nu te poti rupe de niste obiceiuri, parca iti este foarte bine ca obtii niste venituri sigure, desi nu esti tocmai multumit. Acest grad de satisfactie de pe urma muncii poate fi astazi pus in discutie. Daca vrei mai mult, e timpul sa actionezi! Persoana iubita si copiii te susin in initiativele tale. E bine sa mergi pe mana intuitiei si sa ai incredere in ceea ce stii si poti sa faci.


Capricorn

In zodia ta, Luna te provoaca astazi sa incepi ceva nou. Ai un dor de a-ti afirma independenta, de a fi pe propriile picioare, de a taia niste legaturi. Prin urmare, poate fi o zi a curajului de a impune celorlalti limite si conditii. Conteaza foarte mult motivatia: important este sa faci asta pentru ca simti, nu din ambitie, pentru ca vrei tu sa le arati celorlalti ca ai puterea. In plus, Mercur in trigon cu Neptun faciliteaza comunicarea si consensul cu partenerul de viata, cu asociatii si colaboratorii tai.


Varsator

Luna in Capricorn te poate destabiliza astazi, asa ca ai mare grija la starea ta de spirit! Dispozitia ta s-ar putea sa nu fie prea optimista, dar ramane contagioasa, asa ca ai mare grija la ceea ce transmiti in exterior! E bine sa te gandesti in liniste la trecutul tau, la deciziile care te-au adus intr-un anumit punct al existentei tale, la oamenii care te-au facut sa suferi sau pe care i-ai ranit tu. E o zi buna sa iti ceri iertare, sa accepti tot ce se intampla si sa intelegi ca si durerea are rolul ei. Trigonul Mercur-Neptun iti poate aduce oportunitati profesionale din care sa castigi mai mult decat sperai.


Pesti

Ai putea lasa astazi impresia unui om care se lupta ca viitorul lui sa arate intr-un anume fel. Singur s-ar putea sa-ti dai seama ca, cu cat lupti mai mult, cu atat lucrurile o iau intr-o directie gresita. De aceea, e bine sa lasi lucrurile sa curga in voia lor, fara sa simti ca te sacrifici sau ca te martirizezi. Fii recunoscator pentru oamenii dragi si pentru prietenii care iti sunt alaturi si acorda-le astazi mai multa atentie! Trigonul Mercur-Neptun te provoaca sa comunici de la suflet la suflet si sa daruiesti celorlalti o parte din tine.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii