Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău se mândreşte că a fost vizitat de David Beckham la vestiare

ro

22 Nov, 2015 15:21 2821 Marime text
 
Horia Tecău s-a calificat în finala de dublu a Turneului Campionilor după ce a reuşit, alături de Jean Julien Rojer, să treacă de fraţii Bryan în două seturi. Astăzi, de la ora 17.30 Tecău şi Rojer îi înfruntă pe românul Mergea şi Bopanna în finala competiţiei de la Londra.
Frații Bryan, Bob și Mike, au fost învinși în grupă de Mergea și Bopanna. În semifinale tot un român le-a fost naș. Tecău a prins un meci mare alături de partenerul său olandez, Jean Julien Rojer. Cei doi au dominat semifinala disputată contra americanilor și și-au adjudecat primul set cu 6-4.

David Beckham a urmărit spectacolul din tribune împreună cu băiatul lui, iar Romeo Tecău a fost alături de fiul său care se lupta  pentru o finală istorică. La finalul meciului, Beckham s-a dus la vestiare pentru a se întâlni cu Tecău şi a-l felicita.

Cert este că visul lui Tecău şi al tatălui său s-a îndeplinit, iar Tecău va juca astăzi o finală de infract cu Mergea. Un lucru este evident, unul dintre români va pleca cu trofeul acasa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii