Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău îşi doreşte să deschidă o şcoală de tenis

ro

30 Sep, 2016 18:05 2123 Marime text
Prezent, astăzi, la Constanţa, unde a sponsorizat organizarea unui spectacol, jucătorul de tenis Horia Tecău a declarat, printre altele, că, în viitor, îşi doreşte să deschidă o şcoală de tenis.

În prezent, campionul se află în refacere după o accidentare. Horia poartă o orteză pentru a proteja fractura de stres pe care o are la metatarsianul patru de la piciorul drept şi speră să se poată reface pentru a putea juca la turneul de la Stockholm, de peste două săptămâni.

Horia Tecău s-a declarat onorat că a fost decorat de preşedintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, alături de ceilalţi medaliaţi tricolori de la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportivul îşi doreşte să mai joace cinci - şase ani, astfel că are în plan şi participarea la JO Tokio 2020. Parteneriatul cu olandezul Jean-Julien Rojer va continua. Lui Horia i-ar plăcea să joace şi la dublu mixt, alături de Simona Halep, dar nu ştie cât îşi doreşte aceasta să participe în această probă, ţinând cont că se concentrează pe proba de simplu.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii