Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău a ratat calificarea în finală la Australian Open

ro

29 Jan, 2015 07:06 1270 Marime text
Perechea alcătuită din tenismanul din Constanţa, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a ratat calificarea în finala probei masculine de dublu la turneul Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, azi-noapte, la Melbourne, după ce a fost învinsă cu 6-4, 3-6, 6-3 în semifinale de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini.
 
Tecău și-a egalat cea mai bună performanță a sa la Melbourne în proba masculină de dublu, după ce a mai jucat o semifinală în 2012, alături de Robert Lindstedt. Totodată, rezultatul de la Australian Open este cel mai bun pentru cuplul Tecău/Rojer la un turneu de Mare Șlem, după ce anul trecut s-au oprit în turul secund la Melbourne, iar la celelalte trei turnee de Grand Slam nu a trecut de optimi.
 
Horia Tecău a ieșit învingător în 2012 în proba de dublu mixt la Australian Open (cu Bethanie Mattek-Sands), iar în 2014 a fost învins în finală, alături de Sania Mirza (India). Tecău a jucat trei finale de Grand Slam, toate la Wimbledon, alături de Lindstedt, și toate pierdute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii