Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Moculescu cântă la Festivalul Mamaia

ro

23 Aug, 2012 17:18 1660 Marime text

În această seară, începând cu ora 21.00, pe scena Teatrului de Vară Soveja din Constanţa, se va desfăşura cea de a 42-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, care se va încheia pe 26 august.

La cea de-a 42 ediţie a Festivalului Mamaia care se deschide astăzi la Teatrul de Vară „Soveja" din Constanţa, Horia Moculescu va fi prezent nu doar în calitate de compozitor, ci şi de participant. Acesta se prezintă în faţa juriului şi a publicului cu piesa „Tăcerile de fier", pe care o va interpreta acompaniindu-se la pian.

În perioada 29-31 august se va desfăşura şi cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc. Manifestările sunt organizate de Consiliul Judeţean Constanţa - deţinătorul licenţei, prin Fundaţia Fantasio. Producător asociat este Societatea Română de Radiodifuziune, evenimentele fiind finanţate de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional. Festivalul păstrează structura anilor precedenţi, desfăşurându-se pe trei secţiuni: interpretare, creaţie şi rock „Teo Peter".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii