Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Gabriel Ţăranu-Este un incident regretabil Ce păţeşti dacă te interesezi de mersul trenurilor în Gara Constanţa

ro

01 Mar, 2012 08:21 1635 Marime text

Nervii în exces, atitudinea abuzivă, lipsa de profesionalism sau aroganţa funcţionarilor produc deseori incidente greu explicabile pentru o ţară care îşi doreşte relaţii normale între clienţi şi prestatorii de servicii. O angajată de la biroul de Informaţii CFR a înjurat un călător timp de un sfert de oră

La Constanţa, o discuţie banală referitoare la programul feroviar de circulaţie s-a transformat într-un scandal monstruos care a condus, într-un final, la sancţionarea funcţionarului CFR.

Cazul a fost prelucrat cu toţi angajaţii CFR care intră în contact cu călătorii. Aflat în gara feroviară Constanţa, numitul Albert Ceban s-a adresat oficiantei de la Informaţii CFR pentru a cere lămuriri despre parcursul unor trenuri de călători.

,,Este un incident regretabil, tot personalul CFR care intră în contact cu clienţii a fost prelucrat cu privire la acest caz. În primul rând, angajatul nostru purta haina instituţiei la acel moment. Apoi aveam un Cod Etic care impunea să nu înjure. Nu în ultimul rând, la acest ghişeu s-au făcut restructurări anii trecuţi, dar această doamnă fusese păstrată în cadrul CFR ca fiind un caz social", ne-a spus directorul Horia Gabriel Ţăranu, coordonator al CFR Constanţa.
sursa: http://www.evz.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii