Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hipocrat Farm SRL are un nou asociat. Marian Mitrea, fostul director al ABADL, s-a retras

ro

18 Dec, 2015 23:18 2171 Marime text
Soţii Luminiţa şi Marian Mitrea, născuţi în Constanţa, în calitate de asociaţi ai firmei Hipocrat Farm SRL, au hotărât retragerea lui Marian Mitrea din societate, prin cesionarea la valoarea nominală a tuturor părţilor sociale către Florentina Petrică. Prin urmare, Florentina Petrică, născută în Constanţa şi domiciliată în Bucureşti, Sector 1, în urma cesiunii, devine asociat al firmei.

Capitalul social rămâne neschimbat, la suma de 30000 de lei, împărţit în 3.000 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Acestea se împart acum între Luminiţa Mitrea şi Florentina Petrică.

Precizăm că Marian Mitrea este fostul director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), iar soţia sa, Luminiţa Mitrea, a fost, timp de câţiva ani, preşedinta Colegiului Farmaciştilor din Constanţa.

În ceea ce priveşte firma Hipocrat Farm SRL, ea se ocupă de „comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate”. În cadrul societăţii Luminiţa Mitrea deţine şi funcţia de administrator. În altă ordine de idei, Luminiţa Mitrea este asociat şi administrator la firma Hipocrat Plus SRL, în timp ce soţul ei este administrator la societăţile Utilnavorep SA, în funcţiune, şi Reparaţii Nave şi Utilaje SA, radiată, cu precizarea că aici figurează şi drept asociat. De asemenea, tot el este asociat şi în alte două firme din Constanţa, şi anume: Mecflex SRL, în funcţiune, şi RMS Construcţii SRL, în lichidare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii