Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM Constanţa s-a făcut de râs în meciul cu Wisla Plock Nicuşor Constantinescu a anunţat amenzi drastice pentru handbalişti

ro

10 Feb, 2012 07:37 1175 Marime text

Laurenţiu Toma a marcat aseară de şapte ori, fiind singurul jucător care a arătat câte ceva. HCM a pierdut al şaptelea meci în grupa C a Ligii şi nu mai are nici o şansă la calificarea în "optimi".

Potrivit gsp.ro, de meciul de aseară, de la Buzău, se legau toate speranţele campioanei României. Dacă HCM ar fi învins campioana Poloniei, Wisla Plock,atunci "marinarii" ar mai avut o şansă să prindă locul 4 în clasament, ultimul care asigură calificarea în "optimi".

Prestaţia constănţenilor a fost însă una submediocră. Polonezii au făcut ce au vrut pe teren. Dacă în prima repriză, leşii au mai avut, cât de cât, un adversar în faţă (scor 9-12), în partea a doua, Constanţa a fost groggy! Timp de 14 minute din repriza secundă s-au chinuit "marinarii" să marcheze un gol! L-a reuşit Şimicu, dar atunci când tabela arăta deja 22-13 pentru Wisla. Linia de 9 metri a HCM-ului a fost penibilă, Csepreghi, Şimicu, Sadoveac şi Stamate chinuindu-se efectiv să marcheze în poarta lui Wichary. S-a terminat 19-34, una dintre cele mai drastice înfrîngeri suferite de HCM pe teren propriu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la HCM, Nicuşor Constantinescu, a anunţat amenzi drastice după prestaţia de aseară şi parcursul foarte slab din Liga Campionilor. Oficialul constănţean a plecat, de altfel, în minutul 43, nemaisuportînd să asiste la "măcelul" din teren.

Citeşte mai departe pe http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/sinteti-penibili-hcm-constanta-s-a-facut-de-ris-pe-teren-propiu-cu-wisla-plock-305348.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii