Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM Constanţa, favorită în prima finală

ro

14 Apr, 2015 17:59 1853 Marime text
La cât de echilibrat a fost sezonul regulat din Liga Naţională de handbal masculin, în play-off vom avea cel puţin vreo 15 finale!
 
Mâine, de la ora 17.45, în Giuleşti, în Sala Rappid, HCM Constanţa întâlneşte CSM Bucureşti. La 15 minute distanţă încep alte două finale, Ştiinţa Bacău - Minaur şi Potaissa Turda - HC Odorhei, informează ProSport.ro.

Cele două echipe joacă pentru titlu, asta pentru că ambeloe îşi doresc să ajungă spre sfârşitul lunii mai în finala Ligii Naţionale. După rezultatele şi evoluţiile din ultimele săptămâni, HCM Constanţa este favorită cu CSM Bucureşti, mai ales că ar urma să joace două partide pe teren propriu în cazul în care va pierde, miercuri, în Capitală.

Pe CSM Bucureşti şi HCM Constanţa le mai leagă şi criticile venite din partea ambelor părţi cu privire la programul meciurilor din turul 1 al play-off-ului. Prima confruntare este miercuri - 15 aprilie, iar a doua în 6 mai.

Ar mai fi de remarcat că HCM şi CSM şi-au împărţit victoriile în acest sezon, fiecare echipă câştigând meciul din deplasare, mai notează prosport.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii