Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, meci cu Dunărea Călăraşi

ro

19 Nov, 2015 18:43 1151 Marime text
Liderul seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a disputat, astăzi, la Constanţa, un amical cu Dunărea Călăraşi, echipă clasată pe locul nouă în prima divizie. Cele două formaţii au convenit asupra partidei de verificare întrucât Dobrogea Sud nu joacă în weekend în Divizia A, iar Dunărea va susţine la Constanţa confruntarea oficială cu HC Vaslui.

HC Dobrogea Sud ar fi trebuit să evolueze în campionat pe terenul formaţiei CSU Târgovişte, însă meciul a fost amânat, în urma tragicului eveniment rutier în care trei jucători de la echipa dâmboviţeană au murit, iar alţi 11 au fos răniţi. Partida de astăzi le-a revenit constănţenilor, care s-au impus la diferenţă mică. „Finalul meciului ne-a găsit pe noi în avantaj, însă nu scorul a fost important, ci faptul că am putut juca o partidă tare, cu un adversar puternic.

Pentru Dobrogea Sud, a fost un meci extraordinar de bun şi sunt convins că s-a dovedit util şi pentru Dunărea Călăraşi. Ne era poftă de o asemenea confruntare, căreia îi duceam dorul“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii