Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud a obținut prima victorie din play-off, după un meci încins cu Poli Timișoara (galerie foto+video)

ro

06 Apr, 2019 18:15 3016 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a obținut astăzi prima victorie în turneul play-off al Ligii Naționale.

Jucătorii pregătiți de Zvonko Sundovski si Marko Isakovic au întâlnit la Constanta în runda de debut din play-off Poli Timișoara, de care au dispus cu 28-23 (12-11).
 
A fost un meci încins în partea secundă, după ce în minutul 44 Zoran Nikolic, de la gazde, si Andrei Păiuș, de la formația bănățeană, au primit cartonasul rosu, urmat de cel albastru, din pricina unei altercatii.
 
După acest episod, duelurile din teren au devenit si mai aprige, iar eliminarile de două minute s-au înmulțit. La un moment dat, HC Dobrogea Sud avea trei jucători mai puțin pe teren!
 
Chiar si asa, formația de pe litoral a reușit să câștige la o diferență de cinci goluri.
 
Pentru gazde au marcat Crnoglavac - 9 goluri, Malinovic - 4, Nistor - 4, Kevic - 3, Vujovic - 3, Nikolic - 2, Mocanu - 2 si Buricea - 1.
 
Înainte de startul partidei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului jucător Titus Moldovan.
 
La final, doi jucători de la HC Dobrogea Sud, Markoski si Vujovic, au primit pe teren torturi cu ocazia zilelor de naștere și li s-a cântat La Multi Ani!

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii