Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haşotti La mine acasă nu s-a spus niciodată moş Gerilă, s-a spus numai moş Crăciun

ro

25 Dec, 2011 21:59 957 Marime text

Senatorul liberal Puiu Haşotti a rememorat, pentru MEDIAFAX, perioada sărbătorilor de iarnă din copilărie, pe care le-a petrecut cu "întreaga marefamilie", el amintindu-şi că niciodată nu l-a aşteptat pe moş Gerilă, pentru că încasaîn care a crescut s-a spus numai moş Crăciun.

Când încă credeam în moş Crăciun - şi la mine în casă nu s-a spus niciodată moş Gerilă, s-a spus numai moş Crăciun - mi-aduc aminte că împreună cu toţi fraţii mei, verii şi verişoarele - toţi mai mici decât mine, aşadar ei credeau încă şi mai mult în moş Crăciun - să fi avut şase-şapte ani pe vremea aceea,un unchi de-al meu s-a făcut moş Crăciun şi am fost teribil-teribil de impresionaţi. Jumătate dintre noi au început să plângă, unii de bucurie, alţii de frică şi ţin minte că era un brad foarte, foarte mare şi noi toţi în jurul acelui brad împreună, bineînţeles, cu întreaga mare familie. Cred că aceasta este cea mai puternică impresie de Crăciun", a spus Haşotti.

El a adăugat că, în fiecare an, de Crăciun, un cor al studenţilor la Teologie din Constanţa vine şi îl colindă.

"Şi mai am o impresie, care în fiecare an se repetă: un cor al studenţilor la Teologie din Constanţa vine şi mă colindă şi este absolut extraordinar", a spus senatorul liberal.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii