Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haşotti Cam neconstituţională Legea ANI, dar o vom vota

ro

24 Aug, 2010 17:23 1495 Marime text

Liderul grupului senatorial al PNL, Puiu Haşotti, a anunţat că liberalii vor vota legea ANI în pofida elementelor de neconstituţionalitate ale legii pentru ca PNL să nu fie acuzat ulterior că acţionează împotriva interesului naţional.

Haşotti aafirmat, într-o manieră ironică, că susţinătorii ardenţi ai legii ANIau o percepţie eronată asupra semnificaţiei conceptului de interes naţional."Dacă au fost voci grele care au spus că dacă nu votăm această lege unică în Uniunea Europeană suntem împotriva interesului naţional, nu putem fi noi împotriva interesului naţional. Probabil că interesul naţional nu înseamnă tăierea salariilor, TVA mai mare, şomaj mai mare", a spus liderul senatorilor liberali.

Acesta s-a declarat deranjat şi de maniera în care a fost promovată forma anterioară a legii. "Aş vrea să vă amintesc chestiuni incredibile care s-au petrecut acum două luni în Senatul României. În comisiile reunite juridică şi pentru drepturile omului au fost chemaţi ambasadori ca factori de presiune. Vă imaginaţi dacă se poate ca un ambasador al României într-o ţară UE să se ducă în Parlamentul acelei ţări?", s-a întrebat Haşotti

"Vorba conului Pristanda: <Curat neconstituţional, dar umflaţi-l!>. Noi spunem: <Cam neconstituţional, dar vom vota>, a mai afirmat liberalul.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii