Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hans Klemm felicită România pentru lupta împotriva corupției

ro

29 Oct, 2015 17:59 945 Marime text
Astăzi, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a felicitat România pentru lupta împotriva corupției.
 
„Trebuie să felicit România pentru lupta sa împotriva corupției, pentru că această corupție înseamnă furt din resursele publice care sunt disponibile României. Dacă această corupție nu ar fi apărut, acele resurse poate ar fi fost folosite pentru construirea mai rapidă a sistemului de autostrăzi", a declarat, potrivit Agerpres, Klemm.
 
De asemenea, a ţinut să precizeze că, potrivit statisticilor, numărul de kilometri de autostradă din România este încă foarte mic în comparație cu statele din Uniunea Europeană. „Au trecut doar 25-26 de ani de la Revoluție, România primește o bună asistență din partea Uniunii Europene, fonduri structurale care îi vor permite cu timpul să-și îmbunătățească infrastructura. Dar pentru a putea folosi aceste fonduri, trebuie să-și dezvolte capacitatea administrativă, serviciul public cu aptitudini și talent capabil să folosească în cea mai bună și eficientă manieră resursele care sunt disponibile României", a precizat Hans Klemm.
 
Sursa foto: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii