Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii din România au învins Finlanda cu 36-29. Tricolorii vor avea meci greu cu Austria

ro

10 Jan, 2016 22:51 1579 Marime text
 
Echipa națională a României de handball masculine a bătut în această seară formația Finlandei într-un meci ce a avut loc la Baia Mare. Scorul a fost de 36-29 (19-11), meciul făcând parte din grupa a 2-a de calificare la Campionatul Mondial din 2017.
 
În această dispută cel mai bun marcator a fost Valentin Ghionea ce a marcat nouă dintre goluri. România a luat un avans consistent încă din prima repriză. Băieții lui Omer au condus și la 9 goluri. Fanii din Baia Mare au fost încîntați de o aeriană finalizată de Valentin Ghionea, scrie gsp.ro.
 
Însă, începutul reprizei secunde a aparținut finlandezilor, ei apropiindu-se la 3 goluri de tricolori. Dar România s-a impus detașast și în partea a doua.
 
Echipa națională de handbal masculin, mai are de jucat cu Austria acasă pe data de 14 ianuarie și cu Italia în deplasare pe 16 ianuarie.
 
Dacă janbaliștii din România vor trece şi de Austria se vor califica în play-off-ul pentru Campionatul Mondial de anul viitor.
 
În acest moment, România ocupă locul 2 în grupă, iar dacă învinge în următorul meci Austria va urca în fruntea grupei, astfel find locul 1 românii vor merge în play-off.



Sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii