Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Halep, trădată de fostul antrenor

ro

24 Jan, 2015 14:59 2466 Marime text
 
Simona Halep are un meci destul de uşor în optimile de finală de la Australian Open, cu Wickmayer, din Belgia. Întrebat de jurnaliştii din Belgia despre această partidă, Wim Fissette i-a dat câteva sfaturi jucătoarei din Belgia, informează România TV.

Antrenorul belgian a dezvăluit şi ce o deranjează pe româncă: „Wickmayer nu va avea o sarcină uşoară. Cred că n-are trebui s-o lase să-şi facă jocul şi să încerce să ţină schimburile de mingi cît mai scurte. Nu are nimic de pierdut şi trebuie să încerce să câştige. Lui Halep nu îi plac adversarele care lovesc puternic, aşa cum este Wickmayer. E important să pună multă presiune încă de la prima minge. Să lovească puternic şi direct, genul de joc care nu îi convine lui Halep. Românca este favorită, dar Yanina are, în mod cert, şanse să câştige“, a declarat fostul antrenor al româncei, Wim Fissette, pentru presa din Belgia, relatează România TV.

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, ieri, că şi-a îmbunătăţit foarte mult jocul, astfel că va fi o „altă poveste" a patra întâlnire cu belgianca Yanina Wickmaier, locul 80 WTA, care va avea loc în optimile de finală ale Australian Open, după trei înfrângeri fără set câştigat, între 2010 şi 2012.

„M-a învins de fiecare dată când am jucat cu ea, dar următorul meci va fi altă poveste pentru că mi-am îmbunătăţit mult jocul. Am şansa mea de a o învinge, dar mă aştept la un meci foarte greu. Este foarte înaltă şi foarte puternică. A fost în Top 20 în trecut, o cunosc. Loveşte mingea foarte, foarte puternic, serveşte bine. Dar rămân concentrată pentru fiecare punct şi voi lupta pentru victorie. Trebuie să mă mişc rapid şi să-mi fac jocul, să fiu agresivă şi să joc repede", a spus Halep, potrivit site-ului oficial al Australian Open, citat de România TV.

Întrebată dacă îi va cere informaţii despre Wickmayer lui Wim Fissette, Halep a răspuns scurt: „Nu". Se pare că reporterul site-ului competiţiei nu ştia că Halep a întrerupt anul trecut colaborarea cu antrenorul belgian, deoarece următoarea întrebare a fost dacă ea mai are contract cu Fissette. „Nu, nu mai am contract cu el", a răspuns jucătoarea română, relatează România TV.

Simona Halep a mai declarat că în Australia a început, în urmă cu un an, să joace cel mai bun tenis şi de atunci a căpătat mare încredere în evoluţia ei la turneele de Grand Slam.

„Aici am început, anul trecut, să joc cel mai bun tenis. Am disputat primul sfert de finală la turneele de Mare Şlem, apoi am făcut finală la French Open. Am mai multă încredere acum la turneele de Mare Şlem şi cred că am şansa mea la fiecare turneu", potrivit sportsmole.co.uk, citat de România TV.



Sursa: România TV
Sursa foto: sports.ndtv.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii