Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi Nu vreau să plătesc pentru greşelile lui Răzvan Lucescu

ro

13 Jun, 2011 13:10 1294 Marime text

Gica Hagi trebuie să dea luni un răspuns la propunerea lui Mircea Sandu de a prelua naţionala României, iar "Regele" înclină să refuze.

Acesta considera că, dacă ar veni acum la naţională şi n-ar obţine calificarea la Campionatul European din 2012, toatele oalele se vor sparge în capul său.

"Nu vreau să plătesc pentru greşelile lui Răzvan", ar fi spus Hagi, conform Gazetei Sporturilor.

"Mai mult ca sigur, Gică nu se va înţelege cu Mircea Sandu! Nu vrea sub nicio formă să preia echipa până nu se termină preliminariile compromise de Răzvan Lucescu şi de Ionuţ Lupescu. Hagi ar face lucruri foarte bune în cuplu cu Iordanescu, director tehnic, dar are nevoie de răbdare", a declarat şi o persoană apropiată lui Hagi.

Pe de altă parte, Hagi e conştient că aceasta poate fi ultima lui şansă de reuşită în cariera de antrenor şi a venit cu o propunere către Mircea Sandu: să-i prelungească interimatul secundului Ştefan Iovan pentru ultimele patru meciuri din grupă, cu Luxemburg (2 septembrie, deplasare), cu Franţa (6 septembrie, acasă), cu Belarus (7 octombrie, acasă) şi cu Albania (11 octombrie, deplasare), plus pentru amicalul de lux cu Argentina (10 august, la Bucureşti).

Varianta nu este, însă, pe placul lui Mircea Sandu, care ar vrea ca viitorul selecţioner al României să-şi intre în atribuţiuni imediat.

Sursa: http://www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii