Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi nu mai antrenează FC Viitorul? Are două oferte interesante din străinătate

ro

18 Apr, 2016 21:21 1778 Marime text
 
Hagi renunţă la banca tehnică a echipei sale, cel puţin până la finalul sezonului. Acesta nu a făcut niciun anunţ oficial în acest sens, decizia a fost confirmată de foaia de joc a meciului Viitorul - Pandurii, unde antrenor princpial al gazdelor a fost trecut Cătălin Anghel, care a fost antrenor principal la Viitorul în perioada 2009-2013.
 
De asemenea, directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a declarat că Hagi are cel puţin două oferte din Rusia şi Turcia foarte tentante şi e posibil să le dea curs la finalul sezonului.   
 
„Gică (n.r. Hagi) a decis ca pentru ultimele patru ale sezonului să nu mai antreneze echipa. Vrea să stea în tribună şi să urmărească echipa de sus, să vadă cu mai puţină presiune şi stres cum e aşezată echipa şi ce randament dau jucătorii. Atunci va decide cine merită să mai rămâne şi cine va urma un alt drum. Există oferte extrem de interesante pentru Gheorghe Hagi, care nu s-au încheiat. Urmează ca el să ia o decizie în cel mai scurt timp, pentru că se apropie de final sezonul şi el vrea. (...) Eu ştiu că a fost dorit foarte clar din Rusia, iar oferta de la Rubin Kazan a rămas în picioare. Are şi Turcia o ofertă foarte interesantă şi nu e uşor să ia o decizie. Aspectul financiar e ultimul la care se gândeşte", a declarat, la Dolce Sport, Cristian Bivolaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii