Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul stabilește astăzi data alegerilor locale dar şi calendarul electoral

ro

10 Feb, 2016 08:52 1127 Marime text
 
În ședința de astăzi, Guvernul va decide data alegerilor locale şi calendarul electoral, asta în condiţiile în care Autoritatea Electorală Permanentă a propus două proiecte de hotărâre potrivit cărora scrutinul ar urma să aibă loc la data de 5 iunie, iar startul campaniei să fie dat pe 6 mai.
 
Conform agendei, în ședinţa de guvern de astăzi se mai află alte patru proiecte referitoare la cheltuielile necesare pregătirii şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor locale, măsuri tehnice necesare organizării scrutinului, aprobarea modelelor şi a condiţiilor de tipărire ale buletinelor de vot, precum şi numerotarea circumscripţiilor electorale, informează gov.ro.
 
Ministrul Educaţiei Adrian Curaj va prezenta în aceeași ședință o notă privind procesul de acordare şi retragere a titlului de doctor. Ministrul a anunţat că pregăteşte şi o Ordonanţă de Urgenţă şi o Hotărâre de Guvern pentru modificarea codului şcolilor doctorale, care ar urma însă să ajungă pe masa Executivului săptămâna viitoare, cel mai devreme.


Sursa foto: gov.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii