Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul îşi va asuma marţi răspunderea pe descentralizare

ro

15 Nov, 2013 20:15 1023 Marime text

Guvernul îşi va asuma răspunderea marţi, în Parlament, pe legea privind descentralizarea, a anunţat vineri vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Miron Mitrea, care a precizat că senatorii şi deputaţii pot depune amendamente până luni la ora 15,00.

'Am decis ca toate grupurile parlamentare să primească astăzi (n.r. - vineri) forma trimisă de Guvern privind legea descentralizării. Până luni, la ora 15,00, vor depune amendamente parlamentarii, luni-marţi Guvernul decide când va avea şedinţă de Guvern în care va discuta amendamentele şi marţi va exista în plen procedura de asumare a răspunderii. Ora o vom stabili luni în şedinţă comună', a spus social-democratul Miron Mitrea, după şedinţa Birourilor permanente reunite.

 
El a adăugat că pentru proiectul de lege privind descentralizarea s-au purtat deja discuţii cu fiecare grup parlamentar în parte, iar formaţiunile reprezentate în Parlament au depus deja amendamente.

'Nu cred că vor exista amendamente noi, o bună parte din amendamentele pe care le-au depus cei din Opoziţie, au recunoscut, s-a ţinut cont de ele. Unele au fost respinse. Este evident că ne vom trezi probabil în situaţia unor amendamente pe care Guvernul le-a mai văzut şi le-a mai respins o dată, dar formal trebuie să le dăm această posibilitate parlamentarilor', a precizat Mitrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii