Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul discută despre aprobarea bugetului pe 2015 al Aeroportulului Mihail Kogălniceanu

ro

22 Dec, 2015 22:30 1143 Marime text
 
Mâine Guvernul ar putea amâna printr-o OUG termenul de intrare în vigoare a legii privind procedura insolvenţei persoanelor fizice, potrivit gov.ro.
 
În cadrul aceleiași zile, reprezentanții Guvernului ar putea suplimenta bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului pentru premierea handbalistelor care au obţinut locul al III-lea în Danemarca.
 
Conform aceleiași surse, pe lista cu acte normative este și un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a Legii nr.151/2015 privind procedura insolvenţei persoanelor fizice.
 
S-ar putea pune în discuție o ordonanță referitoare la prorogarea unor termene prevăzute de Legea nr.2/2013 privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti, precum şi pentru pregătirea punerii în aplicare a Legii nr.134/2010 privind Codul de procedură civilă.
 
Printre actele normative se găseşte și proiectul privind aprobarea normelor metodologice pentru determinarea costului standard per elev/preşcolar şi stabilirea finanţării de bază a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat, care se asigură din bugetul de stat, din sume defalcate din TVA prin bugetele locale, pe baza costului standard per elev/preşcolar.
 
La capitolul bugete de venituri şi cheltuieli, Guvernul ar putea discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2015 al Societăţii Naţionale „Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu – Constanţa”-SA aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor; proiect de hotărâre pentru rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe; proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent activităţii de privatizare al Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului pe anul 2015.
 
 
Sursa foto: gov.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii